Használjon eredeti kellékanyagot

Használjon eredeti kellékanyagot

Csak az eredeti kellékanyag képes garantálni az elvárt nyomatminőséget. Egyes gyártók könnyelműen állítják, hogy termékeik által tudják biztosítani azt a minőséget ügyfeleik számára, melyet az eredeti Xerox kellékanyagok használata jelentene. Ám ez közel sem igaz. Az olcsó másolatok számtalan veszélyt hordoznak, hiszen garantálni nem tudják sem a színvonalas kivitelezést, sem pedig a szigorú minőség ellenőrzést, amin a Xerox termékei átmennek. Ez által veszélyt jelentenek cége számára, hiszen meggátolhatják a munkák elvégzését, felesleges leállásokat okozhatnak, ami az Ön számára szükségtelen.


Annak érdekében, hogy hardver befektetéseit megóvja ezektől a veszélyektől, a Xerox szakértelmének folyamatos fejlesztésével próbálja felvenni a harcot. A Xerox szigorú vizsgálatok elvégzését tette kötelezővé eredeti Xerox kellékanyagain, így biztosítva a lehető legjobb teljesítményt és megbízhatóságot.


Csak az eredeti Xerox kellékanyagok vannak úgy kialakítva, hogy azokat nyomtató vagy más múltfunkciós eszközökben használva kiemelkedő nyomatminőséget és biztonságot garantáljanak az Ön és cége számára. Megvédik hardver befektetéseit az után gyártott kellékanyagok okozta veszélyektől.


A Xerox fontosnak tartja a környezet védelmét, így a Xerox Green World Alliance segítségével újrahasznosítja a kellékanyag-hulladékot. Ezzel a technológiával jelenleg is élen jár a piacon.


A márka számára rendkívül fontos tényező a fejlesztés. Jelentős technológiai vívmányok tartoznak a márkához, mint az egyedülálló szilárd tintás-, az emulzióaggregációs nanotechnológia.


Az Ön kényelme érdekében kifejlesztette azt a technológiát, mely egy beépített intelligens megoldás, ami képes kijelezni a toner további élettartamát, illetve automatikusan figyelmezteti a felhasználót, ha a kellékanyag csere aktuális.


Ha elgondolkodott után gyártott kellékanyag vásárlásán, ne tegye!


Hosszú távon mindenképpen rosszabbul jár. Az után gyártott kellékanyagok használata veszélyes, mindemellett rejtett költségeket takar. Rontani fogja megelégedettségét a márkával szemben, ugyanakkor a költségnövekedés majdnem, hogy elkerülhetetlen. Időszakosan elérhető bizonyos költség csökkenés, azonban a javítási költségek magasabbra rúgnak a megtakarításnál, így hosszú távon biztosan nem jövedelmező.  Ezen kívül a nem eredeti Xerox kellékanyagok használatával a megvásárolt készülék elveszíti a termékgaranciát.